titreskassi.png
capacitéchienwifigratuitskassi.jpg

"Als de inwoners van Lessive uitblinken in de kunst van het vissen, zijn ze ook zeer goede steltlopers. Vroeger moest iedere inwoner van Lessive van jongs af aan op “stelten" kunnen lopen. Deze stelten waren noodzakelijk bij overstromingen en om over te steken met het vee dat in de weiden achter de Lesse moest grazen. De traditie wordt voortgezet door de folkloregroep "Les Skassis" van Lessive. De leden van deze vereniging, opgericht in 1950, dragen blauwe jassen en petten op hun openbare uitgaven."

Deze 9-persoons vakantiehuis is net vernieuwd met een moderne inrichting.

Inrichting :

 

Een volledig uitgeruste keuken, twee toiletten, een badkamer met ligbad douche, een andere onafhankelijke douche, een slaapkamer voor vijf personen met twee tweepersoonsbedden en één eenpersoonsbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer voor 2 personen met een stapelbed. Met een open haard kunt u in de winter een warme sfeer creëren.

Een onafhankelijk terras met barbecue en zonnedoek geeft uit op de grote ontspanningstuin uitgerust met enkele spelelementen (tafeltennis, petanquebaan, volleybalveld...)