top of page
le Skassi
chien admins, wifi gratuit

"Als de inwoners van Lessive uitblinken in de kunst van het vissen, zijn ze ook zeer goede steltlopers. Vroeger moest iedere inwoner van Lessive van jongs af aan op “stelten" kunnen lopen. Deze stelten waren noodzakelijk bij overstromingen en om over te steken met het vee dat in de weiden achter de Lesse moest grazen. De traditie wordt voortgezet door de folkloregroep "Les Skassis" van Lessive. De leden van deze vereniging, opgericht in 1950, dragen blauwe jassen en petten op hun openbare uitgaven."

Deze 8-persoons vakantiehuis is net vernieuwd met een moderne inrichting en een nieuwe uitgeruste keuken.

Inrichting :

 

Een volledig uitgeruste keuken , twee toiletten, een badkamer met ligbad douche, een andere onafhankelijke douche, een slaapkamer voor vijf personen met 2 tweepersoonsbedden en 1 eenpersoonsbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en één eenpersoonkamer. Met een open haard kunt u in de winter van een warme sfeer genieten.

Een onafhankelijk terras met barbecue en zonnedoek geeft uit op de grote ontspanningstuin uitgerust met enkele spelelementen (tafeltennis, petanquebaan, volleybalveld...)

bottom of page